Πώς να γίνετε ένας επιτυχημένος Hotel Manager?

 

Σίγουρα η εμπειρία είναι βασικός παράγοντας πίσω από κάθε επιτυχία και άλλωστε ποιος ξέρει καλύτερα το ξενοδοχείο σας από εσάς τους ίδιους?

Η απάντηση είναι… οι ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ σας!

Όταν η εμπειρία σας στο Hotel Managing μπορεί να γίνει “Ιδέα”!

Ναι πολύ σωστά! Όλα ξεκινούν και καταλήγουν σε αυτούς. Ο λόγος είναι απλός, γιατί είναι για αυτούς! Και η πραγματικότητα είναι ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να είστε ένας αντικειμενικός κριτής του ξενοδοχείου σας!

Την ίδια στιγμή, το προσωπικό σας μπορεί να δει μόνο μία περιορισμένη πλευρά της όλης κατάστασης και λειτουργίας, ενώ οι προμηθευτές σας μπορούν να θεωρηθούν ως ένα δείγμα της πρόθεσης, της δυναμικής και της ποιότητας που έχετε.

Ας δούμε λοιπόν πως να τα καταφέρετε καλύτερα:
 

Για αρχή, μπορείτε να σταματήσετε να είστε απλά Manager και να διαχειρίζεστε μόνο τις κρίσεις, τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις που καθημερινά προκύπτουν.

Γίνετε ηγέτης και ο εμπνευστής όλων

Ένας ηγέτης μπορεί να αποστασιοποιείται και να βλέπει όλη την εικόνα των γεγονότων και πολλές φορές πριν αυτά συμβούν, παρέχοντας γενναιόδωρα την πολύτιμη βοήθειά του όπου χρειάζεται και την παραδειγματική του παρουσία.

Ένας σωστός leader δεν θα μπορούσε, επίσης, να μην έχει δίπλα του καλούς συνεργάτες. Επομένως, η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού και η συνεχής εκπαίδευσή του είναι πάντα το Α και το Ω για το ξενοδοχείο σας. Εμφυσήστε τους τη φιλοσοφία της φιλοξενίας και τι περιμένει ένας επισκέπτης να βρει κατά τη διαμονή του αλλά κυρίως πως να αντιμετωπιστεί, διατηρώντας πάντα ένα ευχάριστο κλίμα γι’αυτούς χωρίς να τσιγκουνεύεστε επαίνους και δημόσιες επιβραβεύσεις.

Ένας ακόμα γνώμονας για να επιλέξετε τους ιδανικούς συνεργάτες, είναι η γνώση τους σε θέματα που κατέχουν καλύτερα από εσάς, ακόμα κι αν αυτά πολλές φορές μοιάζουν ή είναι άσχετα με το αντικείμενο.

Αν όλα τα παραπάνω συμβούν, τότε όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους και οι επισκέπτες σας θα πάρουν την ικανοποίηση και την αξέχαστη εμπειρία που αναζητούν, ανταμείβοντάς σας με την προτίμησή τους ξανά και ξανά!

Να θυμάστε πως οι κορυφές είναι για να κατακτιούνται, εμείς πρέπει να φροντίζουμε μόνο να υπάρχουν συνεχώς νέες!

Για περισσότερες πληροφορίες ή υποστήριξη, η ομάδα μας STAY ONLINE, έχοντας εξειδίκευση και πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον τουριστικό κλάδο, τη διοίκηση επιχειρήσεων και το digital marketing, είναι στην διάθεσή σας για να σας δώσει εξατομικευμένες λύσεις και κατευθύνσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού σας καταλύματος

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *